tartutulevaisuuteen

VAPAA-AIKA

Harrastukset, perhe ja ystävät

twitterinstagramfacebook

Sairastumisen tai vammautumisen jälkeen voi olla, että sinulla on paljonkin vapaa-aikaa. Jos jouduit luopumaan tutusta, paljon aikaa vieneestä harrastuksesta tai opiskelusta, saatat olla kotosalla pitkiäkin aikoja. Kuntoutumisen lisäksi on tärkeää, että sinulla on aikaa vapaa-ajan viettämiselle sopivassa suhteessa. Myös tehokas opiskelu ja oppiminen vaativat ehkä nyt enemmän lepoa ja rentoutumista.

Tee vapaa-ajalla  asioita, joista nautit ja saat itsellesi hyvän olon. Vapaa-aikaan voi kuulua yksinoloa, kavereiden tapaamista, liikuntaa tai ihan vaan oleilua. 

 tatulle3 

Vaikka kuntoutuminen ja arjen järjestyminen on sairastumisen tai vammautumisen jälkeen vie aikaa ja energiaa, on hyvin tärkeää, että voit ottaa rennosti ja viettää vapaa-aikaa toivomallasi tavalla.

Alla TATUn nuorten listaa arjen mukavista hetkistä ja jutuista. Löytyisikö niistä sinulle ideoita rentoon ja mieleiseen tekemiseen yksin ja yhdessä.

TATUmainen hyvän arjen juttuja listaA

TATUmainen hyvän arjen juttuja listaB

 

Lue lisää aiheesta vapaa-aika

 TATU-chat osoitteessa www.tukinet.net 

tatu v3 ban 300px 301214

 

TATU-chat on verkossa tapahtuvaa vertaistukea. TATU-chat on tauolla alkukevään 2020. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi.

Kysy lisää

Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22
Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22 Warning: Creating default object from empty value in /home/u43068/public_html/tartutulevaisuuteen/libraries/cegcore2/libs/helper.php on line 22
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com